20 bekeken

Gepubliceerd op:

Laatste update: 21/02/2024

Categorie:

Subtitle

SEO tools 2024

Hoe kies je de juiste SEO tools voor je website?

E-commerce is een bloeiende industrie, waarbij de online omzet in 2024 naar verwachting 6,5 biljoen dollar zal bedragen. Maar hoe kun je je onderscheiden van de massa, nu er zo veel online winkels zijn die strijden om klanten?

Het antwoord is SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO is het proces waarbij je de zichtbaarheid en relevantie van je website verbetert voor zoekmachines, zoals Google en Bing, en voor je doelgroep. SEO kan je helpen meer organisch verkeer, leads en conversies naar je e-commerce winkel te genereren, en je merkbekendheid en geloofwaardigheid te vergroten.

Maar hoe kunt je SEO effectief uitvoeren voor je e-commerce winkel? Het goede nieuws is dat je het niet alleen hoeft te doen. Er zijn veel SEO tools beschikbaar die je kunnen helpen met verschillende aspecten van SEO, zoals trefwoordonderzoek, technische SEO, content optimalisatie, linkbuilding, analyses en meer.

In dit artikel bespreken we de 22 beste SEO tools voor e-commerce die je omzet in 2024 een boost zullen geven. Ook geven we tips en voorbeelden over hoe je deze tools kunt gebruiken om je SEO strategie voor e-commerce te verbeteren.

Wat zijn SEO tools en waarom heb je ze nodig voor website?

SEO tools zijn softwareapplicaties of platforms die je helpen bij het uitvoeren van verschillende taken die verband houden met SEO. Zij kunnen je helpen met:

 • Zoekwoorden onderzoek: het vinden van de beste zoekwoorden om te targeten voor je e-commerce winkel, producten en categorieën, op basis van zoekvolume, concurrentie, intentie en relevantie.
 • Technische SEO: ervoor zorgen dat je e-commercewebsite snel, veilig, mobielvriendelijk, crawlbaar en indexeerbaar is door zoekmachines, en dat deze de best practices en richtlijnen voor SEO volgt.
 • Content optimalisatie: het creëren en optimaliseren van je e-commerce-content, zoals productbeschrijvingen, categoriepagina’s, blogposts en landingspagina’s, om ze aantrekkelijker, informatiever en relevanter te maken voor je doelgroep en zoekwoorden.
 • Linkbuilding: het verwerven en beheren van hoogwaardige backlinks van andere websites naar je e-commerce winkel, om je autoriteit, vertrouwen en ranking in zoekmachines te vergroten.
 • Analytics: het meten en analyseren van de SEO prestaties van je e-commerce, zoals verkeer, rankings, conversies en inkomsten, en het identificeren van verbeterpunten en groeimogelijkheden.

SEO tools kunnen je helpen tijd, geld en moeite te besparen en je waardevolle inzichten en aanbevelingen te bieden voor je SEO strategie voor e-commerce. Niet alle SEO tools zijn echter gelijk. Sommige zijn uitgebreider en veelzijdiger, terwijl andere meer gespecialiseerd en nichegericht zijn. Sommige zijn gratis en gemakkelijk te gebruiken, terwijl andere betaald zijn en meer technische vaardigheden en kennis vereisen.

Daarom is het belangrijk om de beste SEO tools voor je e-commerce winkel te kiezen, op basis van je doelen, budget en expertiseniveau. Om je daarbij te helpen hebben we een lijst samengesteld met de 22 beste SEO tools voor e-commerce die jouw omzet in 2024 een boost zullen geven.

De 10 beste SEO tools voor e-commerce in 2024

Hier zijn de 22 beste SEO tools voor e-commerce die we aanbevelen voor 2024, samen met hun kenmerken, voordelen, nadelen en prijzen.

1. Ahrefs

Ahrefs is een van de meest populaire en krachtige SEO tools op de markt. Het is een uitgebreid en veelzijdig platform dat vrijwel elk aspect van SEO bestrijkt, van trefwoordonderzoek tot linkbuilding tot analyse.

Met Ahrefs kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de Keyword Explorer-tool, die gegevens biedt over het zoekvolume, de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, de klikfrequentie en meer.
 • Analyseer de SEO strategieën van je concurrenten met behulp van de Site Explorer-tool, die gegevens biedt over hun backlinks, organisch verkeer, trefwoorden en meer.
 • Controleer je e-commercewebsite op technische SEO problemen met behulp van de Site Audit-tool, die gegevens levert over de sitestatus, fouten, waarschuwingen en aanbevelingen.
 • Optimaliseer je e-commerce-inhoud met behulp van de Content Explorer-tool, die gegevens levert over de prestaties, relevantie en kwaliteit van je inhoud, evenals de Content Gap-tool, die je helpt inhoudsmogelijkheden te vinden waar je concurrenten op scoren, maar je bent niet.
 • Bouw en beheer je backlinkprofiel met behulp van de Link Intersect-tool, waarmee je linkmogelijkheden kunt vinden van websites die naar je concurrenten linken, maar niet naar u, evenals de Backlink Checker-tool, waarmee je je backlinks en hun statistieken kunt volgen. zoals domeinbeoordeling, ankertekst en meer.

Ahrefs is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je SEO strategie te verbeteren en je omzet te verhogen. Ahrefs is echter ook een dure en complexe tool, die een aanzienlijke investerings- en leercurve vereist. Daarom is het misschien niet de beste optie voor beginners of kleine bedrijven met een beperkt budget.

Ahrefs biedt vier tariefplannen, variërend van $99 tot $999 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, projecten en functies. Het biedt ook een proefperiode van 7 dagen voor $ 7.

2. Semrush

Semrush is een andere populaire en krachtige SEO tool op de markt. Het is een uitgebreid en veelzijdig platform dat vrijwel elk aspect van SEO bestrijkt, van trefwoordonderzoek tot linkbuilding tot analyse.

Met Semrush kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de Keyword Magic Tool, die gegevens biedt over het zoekvolume, de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, trends en meer, evenals de Keyword Gap-tool, waarmee je je zoekwoorden kunt vergelijken zoekwoorden met de zoekwoorden van je concurrenten en vind mogelijkheden voor verbetering.
 • Analyseer de SEO strategieën van je concurrenten met behulp van de tool Domeinoverzicht, die gegevens levert over hun organische verkeer, trefwoorden, backlinks en meer, evenals de Competitive Research Toolkit, waarmee je je website kunt vergelijken met de websites van je concurrenten en hun sterke en zwakke punten.
 • Controleer je e-commercewebsite op technische SEO problemen met behulp van de Site Audit-tool, die gegevens levert over de sitestatus, fouten, waarschuwingen en aanbevelingen.
 • Controleer je e-commercewebsite op technische SEO problemen met behulp van de Site Audit-tool, die gegevens levert over de status van de site, fouten, waarschuwingen en aanbevelingen, evenals de On Page SEO Checker-tool, waarmee je je webpagina’s kunt optimaliseren voor je target trefwoorden en verbeter je rankingfactoren.
 • Optimaliseer je e-commerce-inhoud met behulp van de SEO Content Template-tool, waarmee je SEO vriendelijke inhoud kunt creëren op basis van je doelzoekwoorden en de inhoud van concurrenten, evenals de SEO Writing Assistant-tool, waarmee je de leesbaarheid van je inhoud kunt controleren en verbeteren , originaliteit, toon en meer.
 • Bouw en beheer je backlinkprofiel met behulp van de Link Building Tool, waarmee je potentiële linkpartners kunt vinden en bereiken, evenals de Backlink Analytics-tool, waarmee je je backlinks en hun statistieken kunt volgen, zoals autoriteitsscore, ankertekst, en meer.

Semrush is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je SEO strategie te verbeteren en je omzet te verhogen. Semrush is echter ook een dure en complexe tool, die een aanzienlijke investerings- en leercurve vereist. Daarom is het misschien niet de beste optie voor beginners of kleine bedrijven met een beperkt budget.

Semrush biedt drie tariefplannen, variërend van $ 119,95 tot $ 449,95 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, projecten en functies. Het biedt ook een gratis proefperiode van 7 dagen.

3. SEO PowerSuite

SEO PowerSuite is een populaire en betaalbare SEO tool op de markt. Het is een uitgebreid en veelzijdig platform dat bestaat uit vier tools die elk aspect van SEO omvatten, van zoekwoordonderzoek tot linkbuilding tot analyse.

Met SEO PowerSuite kun je:

 • De beste zoekwoorden vinden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën, met behulp van de Rank Tracker tool, die gegevens geeft over zoekvolume, zoekwoordmoeilijkheid, trend, en meer, en de Keyword Research tool, die je helpt om gerelateerde zoekwoorden, vragen, vergelijkingen en suggesties te vinden op basis van je hoofdzoekwoord.
 • De SEO strategieën van je concurrenten analyseren, met behulp van de SEO SpyGlass tool, die gegevens geeft over hun backlinks, domeinautoriteit, pagina-autoriteit, en meer, en de Competitor Analysis tool, die je helpt om je website te vergelijken met die van je concurrenten en hun sterke en zwakke punten te vinden.
 • Je e-commerce website controleren op technische SEO problemen, met behulp van de WebSite Auditor tool, die gegevens geeft over de gezondheid, fouten, waarschuwingen en aanbevelingen van je site, en de Technical SEO tool, die je helpt om je webpagina’s te optimaliseren voor SEO factoren, zoals titel, meta-beschrijving, koppen, en meer.
 • Je backlinkprofiel opbouwen en beheren, met behulp van de LinkAssistant tool, die je helpt om potentiële linkpartners te vinden en te benaderen, en de Link Building tool, die je helpt om je backlinks en hun statistieken te monitoren, zoals domeinautoriteit, pagina-autoriteit, ankertekst, en meer.
 • Je e-commerce SEO prestaties meten en analyseren, met behulp van de SEO PowerSuite Cloud tool, die je helpt om je SEO gegevens online op te slaan en te raadplegen, en de SEO Reports tool, die je helpt om aangepaste en white-label SEO rapporten voor je website te genereren en te downloaden.

SEO PowerSuite is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten geeft die je kunnen helpen om je SEO strategie te verbeteren en je verkoop te verhogen. SEO PowerSuite is echter ook een complexe en geavanceerde tool, die een aanzienlijke investering en leercurve vereist. Daarom is het misschien niet de beste optie voor beginners of kleine bedrijven met een beperkt budget.

SEO PowerSuite biedt drie prijsplannen aan, variërend van $299 tot $699 per jaar, afhankelijk van het aantal gebruikers, projecten en functies. Het biedt ook een gratis plan aan met beperkte toegang en een 7-daagse gratis proefperiode.

4. MozPro

Moz Pro is een andere populaire en krachtige SEO tool op de markt. Het is een uitgebreid en veelzijdig platform dat vrijwel elk aspect van SEO bestrijkt, van trefwoordonderzoek tot linkbuilding tot analyse.

Met Moz Pro kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de Keyword Explorer-tool, die gegevens biedt over het zoekvolume, de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, de organische klikfrequentie en meer, evenals de Rank Tracker-tool, die helpt je de rangschikking en prestaties van je zoekwoorden in de loop van de tijd te volgen.
 • Analyseer de SEO strategieën van je concurrenten met behulp van de Link Explorer-tool, die gegevens levert over hun backlinks, domeinautoriteit, pagina-autoriteit en meer, evenals de Keyword Difficulty-tool, waarmee je je zoekwoorden kunt vergelijken met de zoekwoorden van je concurrenten en kunt vinden mogelijkheden voor verbetering.
 • Controleer je e-commercewebsite op technische SEO problemen met behulp van de Site Crawl-tool, die gegevens over de sitestatus, fouten, waarschuwingen en aanbevelingen levert, evenals de On-Page Optimization-tool, waarmee je je webpagina’s kunt optimaliseren voor je target trefwoorden en verbeter je rankingfactoren.
 • Optimaliseer je e-commerce-inhoud met behulp van de MozBar-tool, een browserextensie waarmee je de SEO elementen van je inhoud, zoals titel, metabeschrijving, koppen en meer, kunt analyseren en verbeteren, evenals de pagina-optimalisatietool, die je helpt je controleert en verbetert de leesbaarheid, originaliteit, toon en meer van je inhoud.
 • Bouw en beheer je backlinkprofiel met behulp van de Link Building-tool, waarmee je potentiële linkpartners kunt vinden en bereiken, evenals de Link Analysis-tool, waarmee je je backlinks en hun statistieken kunt monitoren, zoals domeinautoriteit, paginaautoriteit, ankertekst en meer.

Moz Pro is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je SEO strategie te verbeteren en je omzet te verhogen. Moz Pro is echter ook een prijzige en complexe tool, die een aanzienlijke investerings- en leercurve vereist. Daarom is het misschien niet de beste optie voor beginners of kleine bedrijven met een beperkt budget.Moz Pro biedt vier tariefplannen, variërend van $99 tot $599 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, campagnes en functies. Het biedt ook een gratis proefperiode van 30 dagen.

5. Ubersuggest

Ubersuggest is een populaire en betaalbare SEO tool op de markt. Het is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform dat de basisaspecten van SEO bestrijkt, zoals trefwoordonderzoek, technische SEO, inhoudsoptimalisatie en analyse.

Met Ubersuggest kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de tool Zoekwoordoverzicht, die gegevens biedt over het zoekvolume, de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, de kosten per klik en meer, evenals de tool Zoekwoordideeën, die je helpt vind gerelateerde zoekwoorden, vragen, vergelijkingen en voorzetsels op basis van je startzoekwoord.
 • Analyseer de SEO strategieën van je concurrenten met behulp van de Traffic Analyzer-tool, die gegevens levert over hun organische verkeer, zoekwoorden, backlinks en meer, evenals de Top Pages-tool, waarmee je hun meest populaire en winstgevende webpagina’s en zoekwoorden kunt vinden.
 • Controleer je e-commercewebsite op technische SEO problemen met behulp van de Site Audit-tool, die gegevens levert over de status van de site, fouten, waarschuwingen en aanbevelingen, evenals de SEO Analyzer-tool, waarmee je je webpagina’s kunt controleren op SEO problemen en suggesties.
 • Optimaliseer je e-commerce-inhoud met behulp van de Content Ideas-tool, waarmee je relevante en goed presterende inhoudsideeën kunt vinden op basis van je doelzoekwoord en niche, evenals de Backlinks-tool, waarmee je de backlinks van elk web kunt vinden en analyseren pagina of domein.
 • Meet en analyseer de SEO prestaties van je e-commerce met behulp van de Dashboard-tool, waarmee je je verkeer, zoekwoorden, backlinks en meer kunt monitoren, evenals de SEO Report-tool, waarmee je een uitgebreid SEO rapport voor je website kunt genereren en downloaden .

Ubersuggest is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je SEO strategie te verbeteren en je omzet te verhogen. Ubersuggest is echter ook een beperkte en eenvoudige tool, die niet de geavanceerde en geavanceerde functies biedt die andere SEO tools bieden. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gevorderde of ervaren gebruikers die meer functionaliteit en maatwerk nodig hebben.

Ubersuggest biedt drie tariefplannen, variërend van $ 29 tot $ 99 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, projecten en functies. Het biedt ook een gratis abonnement met beperkte toegang en een gratis proefperiode van 7 dagen.

6. KWFinder

KWFinder is een populaire en betaalbare SEO tool op de markt. Het is een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken platform dat zich richt op een van de belangrijkste aspecten van SEO, namelijk trefwoordonderzoek.

Met KWFinder kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de Keyword Finder-tool, die gegevens levert over het zoekvolume, de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, de kosten per klik en meer, evenals de Keyword Suggestions-tool, die je helpt vind gerelateerde trefwoorden, vragen, automatisch aanvullen en suggesties op basis van je startzoekwoord.
 • Analyseer de SEO strategieën van je concurrenten met behulp van de SERP Checker-tool, die gegevens levert over de top 10 resultaten voor elk zoekwoord, zoals domeinautoriteit, pagina-autoriteit, backlinks en meer, evenals de SERP Watcher-tool, waarmee je kunt controleren je zoekwoordrangschikking en prestaties in de loop van de tijd.
 • Vind en target long-tail zoekwoorden met behulp van de Long Tail Keywords-tool, waarmee je zoekwoorden met een lage concurrentie en hoge relevantie kunt vinden die meer verkeer en conversies naar je e-commerce winkel kunnen genereren.
 • Zoek en target lokale trefwoorden met behulp van de tool Lokale trefwoorden, waarmee je geo specifieke trefwoorden kunt vinden waarmee je beter kunt scoren in de lokale zoekresultaten en meer lokale klanten naar je e-commercewinkel kunt trekken.

KWFinder is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je trefwoordonderzoek en -strategie te verbeteren en je omzet te verhogen. KWFinder is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals technische SEO, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

KWFinder biedt drie tariefplannen, variërend van $ 29,90 tot $ 79,90 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, trefwoorden en functies. Het biedt ook een gratis abonnement met beperkte toegang en een gratis proefperiode van 10 dagen.

7. WooRank

WooRank is een populaire en betaalbare SEO tool op de markt. Het is een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken platform dat zich richt op een van de belangrijkste aspecten van SEO, namelijk technische SEO.

Met WooRank kun je:

 • Controleer je e-commercewebsite op technische SEO problemen met behulp van de Website Review-tool, die gegevens over de sitestatus, fouten, waarschuwingen en aanbevelingen levert, evenals de SEO Monitoring-tool, waarmee je de prestaties van je site in de loop van de tijd kunt volgen en verbeteren .
 • Optimaliseer je e-commercewebsite voor mobiele apparaten met behulp van de tool voor mobiele optimalisatie, waarmee je de mobielvriendelijkheid, snelheid en bruikbaarheid van je site kunt controleren en verbeteren, evenals de tool voor het indexeren van mobiele apps, waarmee je je app kunt optimaliseren voor zoeken zoekmachines en verhoog het aantal downloads en betrokkenheid van je app.
 • Vind en target long-tail zoekwoorden met behulp van de Long Tail Keywords-tool, waarmee je zoekwoorden met een lage concurrentie en hoge relevantie kunt vinden die meer verkeer en conversies naar je e-commerce winkel kunnen genereren.
 • Optimaliseer je e-commercewebsite voor lokale SEO met behulp van de tool Lokale SEO, waarmee je je site kunt optimaliseren voor lokale zoekresultaten en meer lokale klanten naar je e-commercewinkel kunt trekken, evenals de tool Lokale vermeldingen, waarmee je je website kunt beheren je online aanwezigheid en reputatie op lokale telefoonboeken en platforms, zoals Google Mijn Bedrijf, Yelp en Facebook.
 • Optimaliseer je e-commercewebsite voor sociale media met behulp van de Social Media-tool, waarmee je je site kunt optimaliseren voor sociale-mediaplatforms en je verkeer en betrokkenheid op sociale media kunt vergroten, evenals de Social Media Monitoring-tool, waarmee je je website kunt monitoren en analyseren je prestaties en sentiment op sociale media.

WooRank is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je technische SEO te verbeteren en je omzet te verhogen. WooRank is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals trefwoordonderzoek, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

WooRank biedt drie tariefplannen, variërend van $ 59,99 tot $ 249,99 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, projecten en functies. Het biedt ook een gratis abonnement met beperkte toegang en een gratis proefperiode van 14 dagen.

8. BrightLocal

BrightLocal is een populaire en betaalbare SEO tool op de markt. Het is een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken platform dat zich richt op een van de belangrijkste aspecten van SEO, namelijk lokale SEO.

Met BrightLocal kunt u:

 • Controleer je e-commercewebsite op lokale SEO problemen met behulp van de Local SEO Check-up-tool, die gegevens levert over de sitestatus, fouten, waarschuwingen en aanbevelingen, evenals de Local Search Audit-tool, waarmee je je prestaties van de site voor lokale zoekresultaten.
 • Optimaliseer je e-commercewebsite voor lokale SEO met behulp van de Citation Builder-tool, waarmee je je online aanwezigheid en reputatie kunt creëren en beheren op lokale directory’s en platforms, zoals Google Mijn Bedrijf, Yelp en Facebook, evenals de Google Mijn Business Audit-tool, waarmee je je Google Mijn Bedrijf-profiel kunt optimaliseren en je zichtbaarheid en conversies kunt vergroten.
 • Controleer en beheer je online beoordelingen met behulp van de Reputation Manager-tool, waarmee je klantbeoordelingen kunt verzamelen en erop kunt reageren op verschillende platforms, zoals Google, Facebook en Trustpilot, evenals de Review Generator-tool, waarmee je positieve beoordelingen kunt genereren en weergeven recensies op je website en sociale media.
 • Meet en analyseer je lokale SEO prestaties met behulp van de Rank Checker-tool, waarmee je de rangschikking van je zoekwoorden en de prestaties voor lokale zoekresultaten kunt volgen, evenals de Local Search Grid-tool, waarmee je de zichtbaarheid en prestaties van je lokale zoekresultaten kunt visualiseren en vergelijken met je concurrenten.

BrightLocal is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je lokale SEO te verbeteren en je omzet te verhogen. BrightLocal is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals trefwoordonderzoek, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

BrightLocal biedt drie tariefplannen, variërend van $ 29 tot $ 79 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, locaties en functies. Het biedt ook een gratis abonnement met beperkte toegang en een gratis proefperiode van 14 dagen.

9. GTmetrix

GTmetrix is een populaire en gratis SEO tool op de markt. Het is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform dat zich richt op een van de belangrijkste aspecten van SEO, namelijk sitesnelheid.

Met GTmetrix kunt u:

 • Test de snelheid van je e-commercewebsite met behulp van de PageSpeed- en YSlow-tools, die gegevens leveren over de laadtijd, paginagrootte, verzoeken en meer van je site, evenals de PageSpeed Score en YSlow Score, die de snelheidsprestaties van je site beoordelen op een schaal van 0 tot 100.
 • Analyseer de snelheidsproblemen van je e-commercewebsite met behulp van de tools Waterval, Timings, Video en Geschiedenis, die gegevens verschaffen over het laadproces, gebeurtenissen, interacties en veranderingen van je site in de loop van de tijd, evenals de tool Aanbevelingen, die suggesties geeft over hoe je de snelheidsprestaties van je site kunt verbeteren.
 • Controleer en beheer je online beoordelingen met behulp van de Reputation Manager-tool, waarmee je klantbeoordelingen kunt verzamelen en erop kunt reageren op verschillende platforms, zoals Google, Facebook en Trustpilot, evenals de Review Generator-tool, waarmee je positieve beoordelingen kunt genereren en weergeven recensies op je website en sociale media.
 • Optimaliseer de snelheid van je e-commercewebsite met behulp van de GTmetrix PRO-tool, die functies biedt zoals geplande monitoring, waarschuwingen, prioriteitstoegang en meer, evenals de Developer Toolkit, die functies biedt zoals gesimuleerde apparaten, beperking, Adblock en meer.

GTmetrix is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen de snelheid van je site te verbeteren en je omzet te verhogen. GTmetrix is echter ook een beperkte en eenvoudige tool, die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals trefwoordonderzoek, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

GTmetrix biedt een gratis abonnement met beperkte toegang en een betaald abonnement voor $ 14,95 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, tests en functies. Het biedt ook een gratis proefperiode van 7 dagen.

10. Screaming Frog SEO Spider

Screaming Frog SEO Spider is een populaire en betaalbare SEO tool op de markt. Het is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform dat zich richt op een van de belangrijkste aspecten van SEO, namelijk het crawlen van sites.

Met Screaming Frog SEO Spider kunt u:

 • Doorzoek je e-commercewebsite op technische SEO problemen met behulp van de SEO Spider-tool, die gegevens levert over de gezondheid van de site, fouten, waarschuwingen en aanbevelingen, zoals verbroken links, dubbele inhoud, ontbrekende tags en meer.
 • Analyseer de structuur en architectuur van je e-commercewebsite met behulp van de tool Sitevisualisatie, waarmee je de hiërarchie, diepte en interne koppelingen van je site kunt visualiseren en begrijpen, evenals de tool Site Explorer, waarmee je de pagina’s van je site kunt verkennen en analyseren. mappen en subdomeinen.
 • Optimaliseer de metagegevens en inhoud van je e-commercewebsite met behulp van de tool Paginatitels en Metabeschrijvingen, waarmee je de title-tags en metabeschrijvingen van je site kunt controleren en verbeteren, evenals de tool Inhoudsanalyse, waarmee je de inhoud van je site kunt controleren en verbeteren kwaliteit, leesbaarheid en relevantie.
 • Optimaliseer de afbeeldingen van je e-commercewebsite met behulp van de tool Afbeeldingen, waarmee je de afbeeldingen van je site kunt controleren en verbeteren, zoals grootte, indeling, alternatieve tekst en meer, evenals de tool Afbeeldingsoptimalisatie, waarmee je je afbeeldingen kunt optimaliseren en comprimeren afbeeldingen van je site om de snelheid en prestaties van je site te verbeteren.
 • Integreer je e-commerce website met andere SEO tools met behulp van de Integratietool, waarmee je je site kunt verbinden met andere SEO tools, zoals Google Analytics, Google Search Console, Ahrefs, Moz en meer, om meer gegevens en inzichten te krijgen voor je SEO strategie.

Screaming Frog SEO Spider is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen het crawlen van je site te verbeteren en je omzet te verhogen. Screaming Frog SEO Spider is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals trefwoordonderzoek, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

Screaming Frog SEO Spider biedt een gratis abonnement met beperkte toegang en een betaald abonnement voor £ 149 per jaar, afhankelijk van het aantal gebruikers, crawls en functies.

GTmetrix biedt een gratis abonnement met beperkte toegang en een betaald abonnement voor $ 14,95 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, tests en functies. Het biedt ook een gratis proefperiode van 7 dagen.

11. AnswerThePublic

AnswerThePublic is een populaire en gratis SEO tool op de markt. Het is een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken platform dat zich richt op een van de belangrijkste aspecten van SEO, namelijk contentoptimalisatie.

Met AnswerThePublic kunt u:

 • Vind de beste inhoudsideeën voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de zoekfunctie, die gegevens biedt over de meest populaire en relevante vragen, voorzetsels, vergelijkingen en gerelateerde zoekopdrachten die mensen stellen over je doelzoekwoord en niche .
 • Analyseer je inhoudsideeën op SEO en gebruikersintentie met behulp van de Data-tool, die gegevens levert over het zoekvolume, de kosten per klik, de concurrentie en de trend van je inhoudsideeën, evenals de Intent-tool, die je helpt de intentie erachter te begrijpen je inhoudsideeën, zoals informatief, navigatie, transactioneel of commercieel.
 • Visualiseer je inhoudsideeën ter inspiratie en presentatie met behulp van de Visualisatietool, waarmee je een visuele kaart van je inhoudsideeën kunt maken en downloaden, zoals een wiel, een boom of een lijst, evenals de Presentatietool, waarmee je maak en download een presentatie van je inhoudsideeën, zoals een diapresentatie, een rapport of een video.

AnswerThePublic is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je inhoudsoptimalisatie te verbeteren en je omzet te verhogen. AnswerThePublic is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals trefwoordonderzoek, technische SEO, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

AnswerThePublic biedt een gratis abonnement met beperkte toegang en een betaald abonnement voor $ 99 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, zoekopdrachten en functies. Het biedt ook een gratis proefperiode van 7 dagen.

12. Google Zoekwoordplanner

Google Keyword Planner is een gratis SEO tool die onderdeel is van Google Ads. Het is een hulpprogramma voor zoekwoordonderzoek en advertentieplanner waarmee adverteerders zoekwoorden voor advertentietargeting kunnen vinden.

Met de Google Zoekwoordplanner kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de tool Ontdek nieuwe zoekwoorden, die gegevens levert over zoekvolume, concurrentie en kosten per klik (CPC) voor zoektermen.
 • Plan je advertentiebudget en -strategie met behulp van de tool Zoekvolume en prognoses ophalen, die gegevens levert over de verwachte prestaties en kosten van je zoekwoorden voor advertentiecampagnes.

Google Keyword Planner is een gratis en gebruiksvriendelijke SEO tool waarmee je zoekwoorden voor je e-commercewinkel kunt vinden. Google Keyword Planner is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die niet de geavanceerde en geavanceerde functies biedt die andere SEO tools bieden, zoals de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, trends en intentie. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die meer functionaliteit en maatwerk nodig hebben.

Google Keyword Planner is gratis te gebruiken, maar je moet een Google Ads-account maken en een factureringsmethode koppelen om toegang te krijgen.

13. Keyword Tool

Keyword Tool is een populaire en betaalbare SEO tool op de markt. Het is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform dat Google Autocomplete gebruikt om honderden relevante long-tail-zoekwoorden voor elk onderwerp te genereren.

Met het Hulpprogramma voor zoekwoorden kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van het Hulpprogramma voor zoekwoorden, dat gegevens biedt over het zoekvolume, de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, de kosten per klik (CPC) en meer, evenals het hulpprogramma voor zoekwoordsuggesties , waarmee je gerelateerde zoekwoorden, vragen, vergelijkingen en voorzetsels kunt vinden op basis van je startzoekwoord.
 • Analyseer de SEO strategieën van je concurrenten met behulp van de Competitor Analysis-tool, die gegevens levert over hun organische verkeer, zoekwoorden, backlinks en meer, evenals de Keyword Gap-tool, waarmee je je zoekwoorden kunt vergelijken met de zoekwoorden van je concurrenten en kansen kunt vinden voor verbetering.

Het Hulpprogramma voor zoekwoorden is een geweldig SEO hulpmiddel voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je trefwoordonderzoek en -strategie te verbeteren en je omzet te verhogen. Het Hulpprogramma voor zoekwoorden is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals technische SEO, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

Keyword Tool biedt drie tariefplannen, variërend van $ 69 tot $ 199 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, trefwoorden en functies. Het biedt ook een gratis abonnement met beperkte toegang en een gratis proefperiode van 7 dagen.

14. Keywords Everywhere

Keywords Everywhere is een populaire en gratis SEO tool op de markt. Het is een browserextensie die je trefwoordgegevens toont op verschillende websites, zoals Google, YouTube, Amazon en meer.

Met Keywords Everywhere kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de Keywords Everywhere-tool, die je ook gegevens toont over het zoekvolume, de kosten per klik (CPC) en de concurrentie om zoektermen op verschillende websites als de tool Gerelateerde trefwoorden, die je gerelateerde trefwoorden en hun gegevens aan de rechterkant van de zoekresultatenpagina toont.
 • Analyseer de SEO strategieën van je concurrenten met behulp van de tool People Also Search For, die je de zoektermen laat zien waarnaar mensen ook zoeken wanneer ze naar je doelzoekwoord zoeken, evenals de tool Trend Chart, die je de trend van de zoekopdracht laat zien volume voor je doelzoekwoord in de loop van de tijd.

Keywords Everywhere is een gratis en gebruiksvriendelijke SEO tool waarmee je trefwoorden voor je e-commerce winkel kunt vinden. Keywords Everywhere is echter ook een beperkte en eenvoudige tool, die niet de geavanceerde en geavanceerde functies biedt die andere SEO tools bieden, zoals moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, intentie en suggesties. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die meer functionaliteit en maatwerk nodig hebben.

Keywords Everywhere is gratis te gebruiken, maar je moet de browserextensie installeren en een API-sleutel verkrijgen om toegang te krijgen

15. People Also Looking For

People Also Looking For is een gratis SEO tool die deel uitmaakt van het Keyword Tool. Het is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarmee je de zoektermen kunt vinden waar mensen ook naar zoeken als ze op Google naar je doelzoekwoord zoeken.

MetPeople Also Looking For, kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de tool ‘Extraheer mensen die ook zoeken naar’, die gegevens levert over het zoekvolume, de kosten per klik (CPC) en de concurrentie voor de zoektermen die mensen ook zoeken zoeken wanneer ze op Google naar je doelzoekwoord zoeken.
 • Analyseer de SEO strategieën van je concurrenten met behulp van de tool Extract People Also Looking For, waarmee je de zoektermen kunt vinden waar je concurrenten op ranken, maar je niet, en mogelijkheden voor verbetering kunt vinden.

People Also Looking For is een gratis en eenvoudig te gebruiken SEO tool waarmee je trefwoorden voor je e-commerce winkel kunt vinden. People Also Looking For is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die niet de geavanceerde en geavanceerde functies biedt die andere SEO tools bieden, zoals de moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, trends en intentie. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die meer functionaliteit en maatwerk nodig hebben.

People Also Looking For is gratis te gebruiken, maar je moet een Account voor het Hulpprogramma voor zoekwoorden aanmaken en een Google-account koppelen om toegang te krijgen.

16. Google Zoeken

Google Zoeken is de populairste en gratis SEO tool op de markt. Het is de zoekmachine die de meeste mensen gebruiken om online informatie, producten en diensten te vinden.

Met Google Zoeken kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de Google Zoeken-tool, die je de meest relevante en populaire zoekresultaten voor elke zoekopdracht laat zien, evenals de Google Trends-tool, die je de trend laat zien van het zoekvolume voor elk zoekwoord in de loop van de tijd en tussen regio’s.

Google Zoeken is een gratis en gebruiksvriendelijke SEO tool waarmee je zoekwoorden kunt vinden.

17. Google Search Console

Google Search Console is een gratis SEO tool die onderdeel is van Google Webmaster Tools. Het is een webanalyse- en optimalisatietool waarmee webmasters de prestaties, het verkeer en de problemen van hun site op Google Zoeken kunnen monitoren en verbeteren.

Met Google Search Console kunt u:

 • Vind de beste zoekwoorden voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van het prestatierapport, dat gegevens biedt over de vertoningen, klikken, klikfrequentie (CTR) en gemiddelde positie van je site voor verschillende zoekopdrachten, evenals de Discover-rapport, dat gegevens bevat over het verkeer en de betrokkenheid van je site via Google Discover.
 • Analyseer de SEO strategieën van je concurrenten met behulp van het Prestatierapport, waarmee je de prestaties van je site kunt vergelijken met die van je concurrenten voor verschillende zoekopdrachten, evenals het Linksrapport, waarmee je de backlinks van je site kunt vergelijken met die van je concurrenten en kansen kunt vinden voor verbetering.
 • Optimaliseer je e-commercewebsite voor SEO met behulp van het dekkingsrapport, dat gegevens biedt over de indexeer- en crawlbaarheidsproblemen van je site, zoals fouten, waarschuwingen en uitsluitingen, evenals het rapport Verbeteringen, dat gegevens biedt over de gestructureerde gegevens van je site en problemen met rich snippets, zoals breadcrumbs, producten, recensies en meer.
 • Meet en analyseer je SEO prestaties met behulp van het prestatierapport, dat gegevens biedt over de prestaties, het verkeer en de problemen van je site in de loop van de tijd en tussen regio’s, evenals het snelheidsrapport, dat gegevens biedt over de snelheid en bruikbaarheidsproblemen van je site, zoals langzame pagina’s, snelle pagina’s en gemiddelde pagina’s.

Google Search Console is een gratis en gebruiksvriendelijke SEO tool waarmee je trefwoorden kunt vinden, concurrenten kunt analyseren, je site kunt optimaliseren en je prestaties voor je e-commercewinkel kunt meten. Google Search Console is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die niet de geavanceerde en geavanceerde functies biedt die andere SEO tools bieden, zoals moeilijkheidsgraad van zoekwoorden, intentie en suggesties. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die meer functionaliteit en maatwerk nodig hebben.

Google Search Console is gratis te gebruiken, maar je moet een Google-account maken en je site-eigendom verifiëren om toegang te krijgen.

18. Metatags.io

Metatags is een populaire en gratis SEO tool op de markt. Het is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform waarmee je de metatags van je site, zoals titel, beschrijving, trefwoorden en meer, kunt maken en optimaliseren.

Met metatags kunt u:

 • Maak de beste metatags voor je e-commerce winkel, producten en categorieën met behulp van de Meta Tags Generator-tool, waarmee je je metatags kunt maken en bekijken, evenals de Meta Tags Analyzer-tool, waarmee je je metatags kunt controleren en verbeteren Meta-tags.
 • Optimaliseer je metatags voor SEO met behulp van de Meta Tags Optimizer-tool, waarmee je je metatags kunt optimaliseren voor verschillende zoekmachines, zoals Google, Bing en Yahoo, evenals de Meta Tags Snippet-tool, waarmee je je metatags kunt optimaliseren tags voor verschillende apparaten, zoals desktop, mobiel en tablet.
 • Test je metatags op SEO met behulp van de Meta Tags Tester-tool, waarmee je je metatags kunt testen op verschillende SEO factoren, zoals lengte, relevantie, uniciteit en meer, evenals de Meta Tags Validator-tool, waarmee je je metatags kunt valideren je metatags voor verschillende standaarden, zoals HTML, XHTML en RDFa.

Metatags is een gratis en eenvoudig te gebruiken SEO tool waarmee je je metatags voor je e-commerce winkel kunt maken en optimaliseren. Metatags zijn echter ook een beperkte en eenvoudige tool die niet in een aantal andere aspecten van SEO voorziet, zoals trefwoordonderzoek, technische SEO, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

Meta Tags is gratis te gebruiken, maar je moet een Meta Tags-account aanmaken en een website verbinden om toegang te krijgen.

19. Chrome Extension Page Analytics

Chrome Extension Page Analytics is een populaire en gratis SEO tool op de markt. Het is een browserextensie die je Google Analytics-gegevens toont op elke webpagina die je bezoekt.

Met Chrome-extension page analyse kunt u:

 • Meet en analyseer de prestaties van je e-commercewebsite met behulp van de Chrome Extension Page Analytics-tool, die je gegevens toont over de paginaweergaven van je site, unieke paginaweergaven, gemiddelde tijd op de pagina, bouncepercentage en exitpercentage, evenals de in- Hulpprogramma voor paginaanalyse, waarmee je gegevens kunt zien over de klikfrequentie van je site, het aantal doelconversies en de opbrengst voor elke link op je pagina.
 • Optimaliseer de gebruikerservaring van je e-commercewebsite met behulp van de Chrome Extension Page Analytics-tool, waarmee je inzicht krijgt in hoe je gebruikers omgaan met je site, zoals waar ze klikken, hoe ver ze scrollen en wat ze negeren, evenals de pagina Speed Insights-tool, waarmee je de snelheid en prestaties van je site kunt controleren en verbeteren.

Chrome Extension Page Analytics is een gratis en gebruiksvriendelijke SEO tool waarmee je de prestaties en gebruikerservaring van je site voor je e-commercewinkel kunt meten en optimaliseren. Chrome Extension Page Analytics is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals trefwoordonderzoek, technische SEO, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

Chrome Extension Page Analytics is gratis te gebruiken, maar je moet de browserextensie installeren en een Google Analytics-account koppelen om toegang te krijgen.

20. PageSpeed Insights

PageSpeed Insights is een populaire en gratis SEO tool op de markt. Het is een webgebaseerde tool die de snelheid en prestaties van je site analyseert en optimaliseert.

Met PageSpeed Insights kunt u:

 • Test de snelheid van je e-commercewebsite met behulp van de PageSpeed Insights-tool, die gegevens levert over de laadtijd, paginagrootte, verzoeken en meer van je site, evenals de PageSpeed Score, die de snelheidsprestaties van je site beoordeelt op een schaal van 0 tot 100.
 • Analyseer de snelheidsproblemen van je e-commercewebsite met behulp van de tool PageSpeed Insights, die gegevens levert over het laadproces, de gebeurtenissen, interacties en veranderingen van je site in de loop van de tijd, evenals de tools Opportunities en Diagnostics, die suggesties geven over hoe je je website kunt verbeteren snelheidsprestaties van de site.
 • Optimaliseer de snelheid van je e-commercewebsite met behulp van de PageSpeed Insights-tool, die functies biedt zoals gesimuleerde apparaten, beperking, Adblock en meer, evenals de tools Geoptimaliseerde afbeeldingen en Geoptimaliseerde bronnen, waarmee je de afbeeldingen van je site kunt optimaliseren en comprimeren en bronnen om de snelheid en prestaties van je site te verbeteren.

PageSpeed Insights is een gratis en gebruiksvriendelijke SEO tool waarmee je de snelheid en prestaties van je site voor je e-commerce winkel kunt testen, analyseren en optimaliseren. PageSpeed Insights is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die niet in een aantal andere aspecten van SEO voorziet, zoals trefwoordonderzoek, technische SEO, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

PageSpeed Insights is gratis te gebruiken, maar je moet de URL van je site invoeren en op de knop Analyseren klikken om toegang te krijgen.

21. Yoast

Yoast is een populaire en betaalbare SEO tool op de markt. Het is een WordPress-plug-in waarmee je je WordPress-site kunt optimaliseren voor SEO.

Met Yoast kun je:

 • Optimaliseer de metagegevens en inhoud van je e-commercewebsite met behulp van de Yoast SEO plugin, waarmee je de title-tags, metabeschrijvingen, koppen en meer van je site kunt maken en bewerken, evenals de Yoast SEO Content Analysis-tool, waarmee je je site kunt controleren en verbeter de inhoudskwaliteit, leesbaarheid en relevantie van je site.
 • Optimaliseer de structuur en architectuur van je e-commercewebsite met behulp van de Yoast SEO plugin, waarmee je de sitemap, broodkruimels, permalinks en meer van je site kunt maken en beheren, evenals de Yoast SEO Internal Linking-tool, waarmee je de interne link van je site kunt verbeteren koppelen en navigeren.
 • Optimaliseer je e-commerce website voor sociale media met behulp van de Yoast SEO plugin, waarmee je de metagegevens van sociale media van je site kunt maken en bewerken, zoals titel, beschrijving, afbeelding en meer, evenals de Yoast SEO Social Preview-tool, die helpt je een voorbeeld te bekijken en te optimaliseren hoe de pagina’s van je site eruit zien op sociale-mediaplatforms, zoals Facebook, Twitter en Pinterest.
 • Optimaliseer je e-commerce website voor lokale SEO met behulp van de Yoast Local SEO plugin, waarmee je je site kunt optimaliseren voor lokale zoekresultaten en meer lokale klanten naar je e-commerce winkel kunt trekken, evenals de Yoast Local SEO Schema-tool, die helpt je bij het toevoegen en bewerken van de gestructureerde gegevens en rich snippets van je site voor lokale SEO, zoals adres, telefoonnummer, openingstijden en meer.

Yoast is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt die je kunnen helpen je WordPress-site te optimaliseren voor SEO en je omzet te verhogen. Yoast is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals trefwoordonderzoek, technische SEO, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

Yoast biedt een gratis abonnement met beperkte toegang en een betaald abonnement voor $ 89 per jaar, afhankelijk van het aantal gebruikers, sites en functies.

22. Pingdom

Pingdom is een populaire en betaalbare SEO tool op de markt. Het is een webgebaseerde tool die de snelheid en prestaties van je site bewaakt en optimaliseert.

Met Pingdom kunt u:

 • Test de snelheid van je e-commercewebsite met behulp van de Pingdom Website Speed Test-tool, die gegevens levert over de laadtijd, paginagrootte, verzoeken en meer van je site, evenals de Pingdom Performance Grade, die de snelheidsprestaties van je site op schaal beoordeelt van 0 tot 100.
 • Analyseer de snelheidsproblemen van je e-commercewebsite met behulp van de Pingdom Website Speed Test-tool, die gegevens levert over het laadproces, de gebeurtenissen, interacties en veranderingen van je site in de loop van de tijd, evenals de Pingdom Suggestions-tool, die suggesties geeft over hoe je de snelheid kunt verbeteren de snelheidsprestaties van je site.
 • Bewaak en optimaliseer de snelheid van je e-commercewebsite met behulp van de Pingdom Website Monitoring-tool, waarmee je de uptime, beschikbaarheid en prestaties van je site kunt controleren en verbeteren, evenals de Pingdom Page Speed Monitoring-tool, waarmee je de prestaties van je site kunt controleren en verbeteren snelheid en prestaties in de loop van de tijd en tussen regio’s.

Pingdom is een geweldige SEO tool voor e-commerce, omdat het je veel gegevens en inzichten biedt waarmee je de snelheid en prestaties van je site kunt monitoren en optimaliseren en je omzet kunt verhogen. Pingdom is echter ook een beperkte en eenvoudige tool die enkele andere aspecten van SEO niet biedt, zoals trefwoordonderzoek, technische SEO, inhoudsoptimalisatie, linkbuilding en analyse. Daarom is het misschien niet de beste optie voor gebruikers die een uitgebreidere en veelzijdigere SEO tool nodig hebben.

Pingdom biedt vier tariefplannen, variërend van $ 14,95 tot $ 199 per maand, afhankelijk van het aantal gebruikers, cheques en functies. Het biedt ook een gratis proefperiode van 14 dagen..

Conclusie


SEO is een cruciale factor voor het succes van elke e-commerce winkel, omdat het je kan helpen meer organisch verkeer, leads en conversies naar je website te genereren en je merkbekendheid en geloofwaardigheid te vergroten. SEO is echter ook een complex en dynamisch proces, dat veel tijd, moeite en kennis vergt.

Gelukkig zijn er veel SEO tools beschikbaar die je kunnen helpen met verschillende aspecten van SEO, zoals trefwoordonderzoek, technische SEO, contentoptimalisatie, linkbuilding en analytics. In dit artikel hebben we de 10 beste SEO tools voor e-commerce beoordeeld die je omzet in 2024 een boost zullen geven. We hebben ook tips en voorbeelden gegeven over hoe je deze tools kunt gebruiken om je SEO strategie voor e-commerce te verbeteren.

We hopen dat je dit artikel nuttig en informatief vond. Als je meer wilt weten over SEO en hoe je deze tools effectief kunt gebruiken, meld je dan aan voor onze gratis SEO cursus. je krijgt toegang tot exclusieve inhoud, video’s, quizzen en meer, waarmee je alles leert wat je moet weten over SEO en hoe je dit kunt toepassen op je e-commerce winkel.

Probeer deze SEO tools vandaag nog en zie het verschil in je verkeer en rankings. En vergeet niet dit artikel te delen met je vrienden en collega’s die er misschien baat bij kunnen hebben.

(Visited 20 times, 3 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

SEO tools 2024