18 bekeken

Gepubliceerd op:

Laatste update: 21/07/2022
online marketing Nieuwe google search console GSC tool

Nieuwe versie van Google Search Console

De nieuwe versie van Google Search Console heeft een nieuw jasje gekregen. Maar niet alleen het uiterlijk heeft een restyling ondergaan. Google Bètaversie Search Console heeft ook een aantal handige tools toegevoegd. Google is nog volop bezig met de nieuwe versie van Google Search Console. In dit artikel zal ik de nieuwe functies bespreken. Dit artikel zal dan ook worden ge-update zodra nieuwe functies worden toegevoegd aan de nieuwe website van Google Bètaversie Search Console.

Inleiding nieuwe versie van Google Search Console

Sinds januari 2018 heeft iedereen toegang tot de nieuwe versie van Google search Console. Allereerst heeft Bètaversie Search Console een flinke en grondige aanpak van het uiterlijk en de gebruiksvriendelijkheid ondergaan. Maar nog belangrijker, de bètaversie Search Console heeft een flink aantal nieuwe functies waar menig SEO-specialist zijn vingers bij aflikt.

Search Console herbergt een schat aan nieuwe bronnen aan SEO- gerelateerde data. Hiermee krijgt nog meer informatie over je website, zoekwoorden, posities in de Google zoekmachine resultaten en nog veel meer! In dit artikel krijg je een opsomming van de nieuwe mogelijkheden van Google Search Console. Alle functies worden in afzonderlijke artikelen besproken.

De (nieuwe) functies binnen de nieuwe versie van Google Search Console.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Nieuwe versie van Google Search Console